Els autobusos d'hidrogen que circularan per Barcelona

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: La gran concentració de vehicles a les grans ciutats produeix una gran quantitat d'emissions de gasos contaminats així com emissions de CO2, gas d'efecte hivernacle.

L'ús del transport públic contribueix a minimitzar dites emissions, però així i tot els autobusos amb motor de combustió continuen emetent gasos contaminants i CO2 a les grans ciutats.
TMB, conscient d'aquest problema, va baixant progressivament les emissions de la seva flota amb diferents sistemes de propulsió i amb combustibles alternatius. Seguint en aquesta direcció, TMB ha comprat diversos autobusos d'hidrogen (pila de combustible) que circularan per Barcelona abans de finals del 2021.
Degut a l'interès d'aquest fet hem organitzat dues conferències sobre el tema. TMB parlarà dels autobusos d¿hidrogen i IBERDROLA de la hidrolinera-hidrogenera associada a aquest projecte.

Programa:

- Obertura de la jornada: Josep Maria Montagut, president de la Comissió d'Energia

Intervencions:
- L'hidrogen i la seva aplicació al transport públic urbà: Mario Canet Sabaté, responsable de Nous Desenvolupaments de TMB

- Estación de repostaje con generación in situ de H2 verde en Zona Franca Barcelona: Pedro Mª Aranguren López de Vergara, director del Projecte de l'Estació de Repostatge d'Hidrogen Verd de la Zona Franca de Barcelona, Divisió de Projectes Tèrmics i Industrials d'Iberdrola Generación Térmica S.A,


Moderador: Antoni Freixa, president del GT d'Automoció i vicepresident del GT de l'Hidrogen

- Cloenda: Lluis Puerto, president de la Comissió de Mobilitat


Organitzen les comissions d'Energia i de Mobilitat i Transports
Dates: Dilluns, 29 de novembre de 2021
Horari: A les 18 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Els autobusos d'hidrogen que circularan per Barcelona

Descripció:
Els autobusos d'hidrogen que circularan per Barcelona