La Transició Energètica. Creixement o decreixement

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: Estem en un món finit , l'escorça de la terra ens ha proporcionat grans quantitats de productes energètics i de tot tipus, que ens ha permès un desenvolupament i una forma de viure en el món desenvolupat molt confortable.

Però s'albiren exhauriments de molts dels materials que alegrement hem malbaratat en els darrers 200 anys, el repte és: per una banda, mantenir un nivell de vida i de confort acceptable, per altra banda, fer-lo extensiu-inclusiu a una població mundial que ha crescut en aquests darrers anys en forma exponencial.

Una de les missions de la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya és aportar els seus coneixements, experiència acumulada i criteri perquè la Societat pugui valorar adequadament les propostes que es presentin davant del repte que tots compartim de descarbonització de l''economia, per reconduir l'escalfament i la sostenibilitat global.

CMES (Col·lectiu per un Model Energètic Social i Sostenible) comença a parlar del que representa el decreixement energètic com a principal paràmetre que està directament relacionat amb els índexs de creixement i de benestar.

Amb aquesta finalitat el dia 22 de novembre es farà un debat en forma de taula rodona on hi intervindran
- Josep M. Montagut, president de la Comissió d'Energia
- Andreu Mas Colell, economista i ex conseller d'Economia de la Generalitat de Catalunya
- Joaquim Sempere Carrera, sociòleg autor de diversos llibres sobre aquest apassionant tema
- Jordi Pares, enginyer industrial i president de CMES

Moderarà: Andreu Claret Serra, periodista

INSCRIPCIONS D'ÚLTIMA HORA: Fins les 18h trucar al 93.319.23.00 i realitzar inscripció. Indicar si s'assistirà presencialment o es realitzarà connexió telemàtica. En aquest últim cas, us farem arribar de seguida l'enllaç de connexió Zoom.
Dates: Dilluns, 22 de novembre de 2021
Horari: A les 18 h per videoconferència i presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

La Transició Energètica. Creixement o decreixement

Descripció:
La Transició Energètica. Creixement o decreixement