Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Lluís Coll, ex Gerent Adjunt i Director Tècnic de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós.

Avui ens parlarà un company amb una valuosa i extensa trajectòria professional en el camp nuclear, del qual n'és un referent.

D'àmplia formació acadèmica: Oficial Industrial per la Universitat Laboral de Tarragona, Pèrit Industrial per l'EPIB, Enginyer Industrial per l'ETSEIB i havent cursat el PDG de l'IESE.

La seva primera tasca laboral va ser d'aprenent de fuster a una fàbrica de tèxtil de Sallent. Al començament de la seva vida professional va estar Ajudant d'electrònica a l'empresa "Industria Electrònica CIBER" de 1960 a 1963, Tècnic a l'empresa "Enclavamientos y Señales, S.A." de 1963 a 1969 i Cap de Manteniment i Cap d'Operació a Hifrensa- Central Nuclear Vandellós I de 1969 a 1982. Des de 1982 fins a 1984 va treballar com a Director Adjunt del projecte de les Centrals Nuclears d'Ascó. Els anys 1984 i 1985 va exercir el càrrec de Director de la Central Nuclear Vandellós II i des de 1985 a 1998 ho va ser de les Centrals Nuclears d'Ascó I i Ascó II. Des de 1998 a 2001 va estar el Gerent Adjunt i Director Tècnic de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós. Actualment, i com activitat liberal, és conseller en temes energètics.

Com a activitats vinculades a les tasques professionals ha estat membre de la Societat Nuclear Espanyola i és membre del COEIC.

Cal destacar com a activitats institucionals de representació, el seu càrrec de Vocal electe del Ple de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, des de 1998 a 2001- per aquest període la Cambra de Reus el va -designar com al seu Representant a la Comissió de Medi Ambient del Consell de Cambres de Catalunya- i la Presidència de la Comissió d'Energia de PIMEC de 2001 a 2004.

També ha tingut una presència destacada al món firal, com a Director General de la Fundació Fira de Reus i com a President del Comitè Organitzador d'Expo-Reus, des de l'any 2000 fins el 2012.

Va rebre l'any 2000 la Menció d'Honor, a títol personal, de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre en la primera Nit de l'Empresari d'aquesta institució. A l'any 2021 el COEIC li va atorgar el Premi a la Trajectòria Professional.
Actualment és el President del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós i Patró de la Fundació Escola Internacional del Camp.
Dates: Dimarts, 23 de novembre de 2021
Horari: A les 10h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.