Visita tècnica al Port de Tarragona

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: El Port de Tarragona dona suport a la indústria local i es posiciona com a hub a la Mediterrània per a l'emmagatzematge i la distribució de productes petroquímics.

Ofereix un servei d'emmagatzematge diversificat. La inversió desenvolupada en el moll de la Química ha permès doblar la superfície del Port dedicada a l'emmagatzematge de líquids a granel.

És també líder en el moviment de productes agroalimentaris pel seu volum, uns 5 M de tones anuals de mitjana i per la seva diversificació.

Es duen a terme altres tipus de transports com els de productes energètics, siderúrgics, contenidors, animals vius i creuers, així com exportació de càrregues especials, sent un referent a la Mediterrània en project cargo.

La visita s'iniciarà a un magatzem de productes químics de KATOEN NATIE Entrevies. Presenciant alguna operació de càrrega o descàrrega, o operació d'ensacat de producte.

Després, els assistents es desplaçaran a les Escales Reials on s'embarcaran en una golondrina per conèixer les instal·lacions portuàries des del mar.

Places limitades.


Altres consideracions:

- Vestimenta. Tots els visitants han de portar sabates planes i tancades). Els cabells llargs s'ha de dur recollits per sobre de les espatlles i qualsevol tipus de bufandes o joieria que pengi no estan permeses.
- Tots els visitants han de dur un document d¿identificació.
- Cal arribar 15 minuts abans que comenci la visita. En cas d'arribar 10 minuts més tard de l'hora d'inici de la visita, no s'hi podrà accedir.
- No es permet dur menjar o begudes.

Visita exclusiva per a associats/col·legiats.


Organitza: Comissió de Gestió Empresarial - GT Logística i Demarcació de Tarragona dels Enginyers Industrials de Catalunya
Dates: Dijous, 28 d'octubre de 2021
Horari: Horari: 10:00 h - durada 3 hores. Cal arribar 15 minuts abans que comenci la visita

Punt de trobada: Katoen Natie Ibérica S.L.
Pol. Industrial Entrevies-43006 Tarragona
https://goo.gl/maps/wMwWGETi42fiSCK56
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.