Indústria Química Sostenible - BASF: desvinculant el creixement del consum de recursos

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: "Creem química per a un futur sostenible" correspon al propòsit corporatiu de BASF que reflecteix el paper de la sostenibilitat en totes les decisions i accions empresarials afegint valor a la societat al llarg de la cadena de valor aconseguint així l'èxit del nostre negoci.

El 2019, la Comissió Europea va llançar el Pacte Verd, un conjunt de més de 50 iniciatives polítiques que estableix l'ambició de la neutralitat climàtica per al 2050 a Europa. BASF dona suport a l'objectiu del Pacte Verd i la seva ambició en combinació amb una política industrial forta. Al crear química per a un futur sostenible, les innovacions en Economia Circular & Sostenibilitat de BASF estan contribuint al Pacte Verd.

L'Economia circular significa desvincular el creixement del consum de recursos. BASF està impulsant l'economia circular aprofitant al màxim els limitats recursos del nostre planeta: "els mantenim en ús el major temps possible, minimitzem els residus i creem valor amb recursos renovables". Per ex, amb el projecte Chemcycling® BASF està col·laborant estretament amb els seus clients i socis, que van des d'empreses de gestió de residus fins proveïdors de tecnologia i productors d'envasos, per construir una cadena de valor circular per als plàstics. Un altre exemple és l'enfocament d'equilibri de biomassa (Biomass Balanç) que contribueix a l'ús de matèries primeres renovables en el sistema de producció integrat de BASF. Aquestes solucions innovadores redueixen les emissions de CO2, els recursos fòssils, l'emissió de gasos d'efecte hivernacle i en general, l'impacte mediambiental.

La societat i els clients de BASF han estat prenent un major interès en la contribució empresarial a la sostenibilitat en les últimes dècades. BASF es compromet a crear i impulsar solucions més sostenibles. En aquest sentit BASF ha establert una qualificació de sostenibilitat categoritzant tot el porfoli segons la seva contribució a la sostenibilitat, mitjançant la metodologia Sustainable Solution Steering®. A més, està introduint una nova solució digital per calcular la petjada de carboni de tot el seu portfoli de productes al llarg del cicle de vida per respondre a les creixents necessitats dels clients en tot el món.

La conferència anirà a càrrec de Daniela Brunsó Welker, Product Stewardship Manager I presidenta de la Comisión de Tutela de Producto de la Federación Empresarial de la Industria Química Española (FEIQUE)

Organitza: Comissió Indústria Química, Energia i Canvi Climàtic i Economia Circular
Dates: Dijous, 14 d'octubre de 2021
Horari: A les 17 h per videoconferència.

INSCRIPCIONS D'ÚLTIMA HORA: Trucar al 933192300 i sol.licitar l'enllaç de connexió Zoom.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Daniela Brunsó
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Indústria Química Sostenible - BASF:...

Descripció:
Indústria Química Sostenible - BASF: desvinculant el creixement del consum de recursos