Incidència del canvi climàtic en la gestió de l'aigua. Mesures d'adaptació

Comissió: Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular
Descripció: El canvi climàtic és una realitat contrastada, i no fa sinó incrementar la pressió ja existent sobre el territori, els sistemes agro-forestals i la gestió de l'aigua. Així, els impactes del canvi climàtic incrementen el nivell de vulnerabilitat actual a les conques dels nostres rius. La reducció de cabals circulants en el darrer sexenni i les projeccions dels escenaris futurs conclouen en una evident reducció en la disponibilitat d'aigua per als ecosistemes i les activitats humanes que en depenen. Què cal fer per adaptar-s'hi?

La conferència anirà a càrrec de Gabriel Borràs Calvo, nascut l'11 de maig de 1964, és llicenciat en biologia i pare de 3 fills. Viu a Sant Just Desvern. La seva vida professional l'ha dedicada al món de l'aigua; des de l'any 1992 que ingressà a l'Agència Catalana de l'Aigua fins al març de 2011 ha treballat en la depuració d'aigües residuals i en la planificació de l'aigua a Catalunya.

Des de fa deu anys és el responsable de l'àrea d'adaptació de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i ha estat el coordinador tècnic del projecte Life MEDACC (2013-2018). Actualment, coordina la redacció de la nova Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic 2021-2030 (ESCACC30).

Dates: Dijous, 17 de juny de 2021
Horari: A les 18 h per videconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Gabriel Borràs Ponència Gabriel Borràs
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Incidència del canvi climàtic en la gestió de l'aigua. Mesures d'adaptació

Descripció:
Incidència del canvi climàtic en la gestió de l'aigua. Mesures d'adaptació