José Bogas - ENDESA: La Transició Energètica, una oportunitat per al desenvolupament sostenible

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: Si ja t'havies inscrit al mes de maig, la teva inscripció segueix sent vàlida

El cicle de conferències sobre la transició energètica es va iniciar amb la presentació pel Delegat de la UE a Catalunya Ferran Tarradellas del pla d'actuació de la UE anomenat GREEN DEAL, sobre la transició cap a una economia sostenible i competitiva, l'abril del 2020. Fins ara han participat i exposat els seus punts de vista, empreses d'enginyeria com Schneider o Technip, industrials com HP, Ricoh, Cocacola, o Comexi, i els presidents de dues de les empreses energètiques més importants de l'Estat com Enagás (Antoni Llardén) i Repsol (Antoni Brufau) que ens han exposat els seus reptes i visions particular en la transformació energètica i mediambiental en la que estem immersos.

L'opinió i visió al màxim nivell d'una empresa com ENDESA, que molts dels seus enginyers col·laboren amb els Enginyers Industrials de Catalunya. Associació/Col·legi, empresa amb una presència a Catalunya fonamental, on només la distribució d'energia elèctrica representa més de 4 milions de punts de subministrament (més del 95% del total), no podia faltar en el cicle.

La conferència La Transición Energética, una oportunidad para el desarrollo sostenible anirà a càrrec del conseller delegat d'Endesa: José Bogas.
Dates: Dijous, 8 de juliol de 2021
Horari: A les 18.30 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

José Bogas - ENDESA: La Transició Energètica...

Descripció:
José Bogas - ENDESA: La Transició Energètica, una oportunitat per al desenvolupament sostenible