Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
Josep Ma. Giné, Director de RADITEC RX, S.L.

Avui ens parlarà un company amb una valuosa trajectòria professional en el camp de l'electromedicina i el diàgnostic.

Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC (promoció 112(, va fer un curs de Direcció de Màrqueting a l'Escola d'Administració d'Empreses l'any 1967.
Va cursar el Programa d¿Alta Direcció d'Empreses (P.A.D.E.) a l'IESE-BCN durant 1975-1976 i va iniciar la seva carrera professional a l'any 1968 a OTIS Elevator Company (Zardoya-Otis) ocupant el càrrec de Director Regional a Catalunya fins l'any 1972.

Des de l'any 1972 fins l'any 1988 va treballar com Director Comercial a THOMSON-CGR Espanya, empresa dedicada a equipaments d'electromedicina i diàgnostic, controlant 29 centres d'atenció al client.
A l'any 1988 va ser anomenat Director Comercial a General Elèctric CGR Espanya, dedicada al mateix negoci , essent el responsable de vendes, màrqueting i serveis amb un equip de vint professionals i una facturació de 4.000 MPTA.

Des de novembre 1992 fins juliol 1993 va estar Director de Cardiologia de CORMÈDICA, una distribuidora de productes hospitalaris. A l'any 1994 va crear l'empresa RADITEC RX, S.L. empresa personal dedicada a l'equipament d'electromedicina i diàgnostic per a l'imatge, associada amb la companyia Sedecal, fabricant OEM per a divers empreses multinacionals del sector.

Comissió de Jubilats i Prejubilats.

Dates: dimarts, 11 de maig de 2021
Horari: 10h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.