Cupons de Diagnosi Indústria 4.0

Comissió: Comissió d'Industria 4.0
Descripció:
Com el Servei de Diagnosi Indústria 4.0 ajuda a les empreses en el procés de transformació digital

ACCIÓ acaba de publicar la convocatòria 2021 dels Cupons a la competitivitat de l'empresa, uns cupons de descompte econòmic directe que es poden bescanviar per un servei expert ofert per proveïdors acreditats per ACCIÓ. Una de les variants és el Cupó diagnosi indústria 4.0, un ajut de fins a 8.000 euros per identificar oportunitats de millora per permetre la incorporació de noves tecnologies i facilitar el canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l'establiment de plans de transformació.

El Servei de Diagnosi Indústria 4.0 dels Enginyers Industrials de Catalunya és un servei col·legial adreçat a aquelles empreses que volen encarar la seva adaptació a l'entorn de la Indústria 4.0 i accelerar el seu procés de transformació dels seus productes, sistemes de producció i, fins i tot, model de negoci.

En la sessió es presentarà com el Servei de Diagnosi pot acompanyar a les empreses per sol·licitar un Cupó i, posteriorment, definir un full de ruta per a la seva transformació digital.
Dates: Divendres, 9 d'abril de 2021
Horari: A les 9.30 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.