Canvi Climàtic, motor de canvi del MotorSport

Comissió: Comissió de Mobilitat
Descripció: Els Enginyers Industrials de Catalunya, des de la Comissió de Mobilitat - Grup de treball de MotorSport, som conscients de que el futur del MotorSport passa per un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

En aquesta primera sessió s'analitzarà com afecta el Canvi Climàtic i la seva legislació al futur de la mobilitat en general i al MotorSport en particular. Les oportunitats i amenaces del model per crear un marc destinat a donar suport al canvi a una economia eficient en l'ús dels recursos i de baixa emissió de carboni que ens ajudi a:
- Millorar els resultats econòmics al mateix temps que es redueix l'ús dels recursos
- Identificar i crear noves oportunitats de creixement econòmic i impulsar la innovació i la competitivitat
- Garantir la seguretat del subministrament de recursos essencials
- Lluitar contra el canvi climàtic i limitar els impactes medioambientals de l'ús dels recursos

En properes sessions analitzarem l'evolució del MotorSport i el futur de las disciplines: Formula E, Moto E i Extreme E que obren les portes a un futur més sostenible i integrador.

Hi intervindran:

- Efectes del canvi climàtic a nivell Local - Silvia Nadal, enginyera industrial, Màster en enginyeria ambiental. Sector leader Chemical and Life Science en Arcadis.

- Canvi Climàtic: d'amenaça global a oportunitat per al món del motor - Jaume Josa, Doctor en Ciències Químiques. Environmental Innovation and Key Account Fira Barcelona Chemistry & Life Sciences at Leitat Tech Center

- Introduirà i coordinarà la taula rodona- Jaume Canals, enginyer industrial, Master in Automotive Technology (MotorSport). Managing Director at Clustermoto & Sustainability Strategy Consultant.


Dates: Dimecres, 14 d'abril de 2021
Horari: A les 18 h per videconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Canvi Climàtic, motor de canvi del MotorSport

Descripció:
Canvi Climàtic, motor de canvi del MotorSport