El preu de l'energia elèctrica en la indústria

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: El marc legislatiu dels preus de l'energia està canviant molt ràpidament. Recentment el MITECO ha pres un conjunt d'iniciatives amb la publicació del RD que regula l'estatut dels consumidors electrointensius, convocant la primera subhasta del règim retributiu de les energies renovables i sotmetent a informació pública l'avantprojecte de llei de creació de Fons Nacional de Sostenibilitat del sistema elèctric amb la propera implementació de la modificació dels peatges d'accés i els càrrecs del sistema.

A l'anterior cal afegir un augment en la volatilitat dels preus en el mercat majorista que es va disparar amb el temporal Filomena de principis de gener d'aquest any i que ha posat de manifest una gran variabilitat en la cobertura de la demanda.

Tot això ens porta a un entorn molt canviant i de repercussions difícils de predir en l'àmbit dels preus finals de l'energia per als consumidors petits però especialment a la indústria.

Per tal de conèixer les implicacions dels factors esmentats sobre els preus de l'energia a la indústria el proper dia 15 d'abril de 2021 tindrà lloc una conferència-col·loqui amb la participació de Fernando Soto, director general de AEGE Associació d'Empreses amb Gran Consum d'Energia


La conferència es farà en castellà.
Dates: Dijous, 15 d'abril de 2021
Horari: A les 18.30 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Sr. Fernando Soto
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

El preu de l'energia elèctrica en la indústria

Descripció:
El preu de l'energia elèctrica en la indústria