Taller online: Millora les teves habilitats intra i interpersonals per assolir els teus objectius professionals

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Durant molt de temps s'ha cregut que si tenies un alt coeficient intel·lectual podries assolir grans èxits, no obstant això, estudis d'investigació (Harvard Business Review) i enquestes (Fortune), revelen que el fracàs en l'entorn professional es deu principalment a les incompetències emocionals.

Per aconseguir l'èxit en tots els àmbits de la nostra vida s'han de desenvolupar competències personals que ajudin a l'òptima gestió de les situacions que es presenten en el desenvolupament laboral. La intel·ligència emocional constitueix un poderós aliat per arribar a aquests objectius i per això s'ha convertit en la "distinció core" que sovint determina la decisió final en una selecció de personal. En aquest taller aprendrem a d'identificar quines són les habilitats bàsiques de la Intel·ligència Emocional, detectar el nostre grau de desenvolupament d'aquestes habilitats i se'ns facilitaran les eines que possibilitin la seva plena incorporació en el nostre fer diari.

PROGRAMA
- Les Intel·ligències Múltiples i la intel·ligència emocional. Del CI a la IE.
- L'origen de la intel·ligència emocional.
- Habilitats de la intel·ligència Intrapersonal i de la intel·ligència Interpersonal.
- Les emocions: un nou model de comportament.
- El paper central de l'automotivació i l'empatia.
- La responsabilitat en el procés d'aprenentatge: les quatre etapes fonamentals.
- Habilitats de la Intel·ligència Emocional en el lloc de treball: autogestió i gestió de persones.
- Habilitats socials fonamentals. L'assertivitat.

Taller conduït per Antoni Valls. Amb experiència com a directiu de projectes empresarials en empreses nacionals i internacionals dins i fora d'Espanya, actualment i des de fa més de 15 anys és formador i coach especialitzat en intel·ligència emocional aplicada a l'àmbit professional i en el seu impacte en la motivació i productivitat de les persones. Autor de nombrosos llibres d'habilitats personals i de direcció.
Dates: 19, 20 i 21 d'abril

Taller online a travès de la plataforma Zoom
Horari: De 17:00 a 20:00
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.