Economia Circular: Cap a un nou model de desenvolupament. El cas ENDESA

Comissió: Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular
Descripció: L'Economia Circular és una palanca clau per avançar cap a una economia descarbonitzada.
L'estratègia espanyola d'Economia Circular posa les bases per impulsar un nou model de producció i consum i s'alinea amb els objectius dels plans d'acció d'economia circular de la Unió Europea. El sector elèctric té un paper clau integrant aquest nou paradigma en el procés de transició energètica.

L'estratègia d'Endesa es caracteritza per una visió integrada del procés de descarbonització i l'economia circular a través d'una reavaluació del negoci al llarg de tota la cadena de valor.

Conferència a càrrec de Virginia Ocio de la Fuente, enginyera industrial que ha treballat a ENDESA des de fa 13 anys, actualment com a responsable d'Economia Circular i anteriorment havia desenvolupat diferents responsabilitats en les àrees d'Eficiència Energètica i d'Energies Renovables.

Abans de treballar a ENDESA va formar part de l'equip directiu del Grup Gamesa com a directora de Planificació, Organització i Sistemes.

Compromesa amb el desenvolupament sostenible, la seva trajectòria professional sempre ha estat vinculada amb les Energies Renovables i la Sostenibilitat, desenvolupant projectes innovadors en l'àmbit de l'energia i impulsant una visió renovada del sector elèctric.

Organitzen les comissions de Canvi Climàtic i Economia Circular i Energia.
Dates: Dijous, 18 de febrer de 2021
Horari: A les 18.30 h per videconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Economia Circular: Cap a un nou model de desenvolupament. El cas ENDESA

Descripció:
Economia Circular: Cap a un nou model de desenvolupament. El cas ENDESA