La tecnologia com a impulsora dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a RICOH

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: Cicle de conferències: Les empreses i la transició energètica


Ricoh, al marge del compromís fundacional de l'empresa amb la sostenibilitat i ben emmarcat a dins dels valors propis, s'ha transformat profundament els últims anys, a través de creixements orgànics i inorgànics. El creixement s'ha basat en la incorporació de nova tecnologia.

La tecnologia és l'altra cara de la sostenibilitat. Acompanyada dels canvis d'hàbits de les persones, ha permès que les persones puguin desenvolupar la seva feina amb flexibilitat, amb l'agilitat i en un entorn de col·laboració. Finalment aquests canvis tecnològics i d'hàbits determinen la sostenibilitat de les empreses.

En el cas de Ricoh la transformació que ha viscut internament, vinculada al workplace i a la col·laboració, ha redundat molt clarament en una reducció en l'impacte de la petjada de carboni. L'experiència que ha viscut és també la que es trasllada als seus clients.

Finalment, a nivell corporatiu, des de la seu al Japó s'estructuren una sèrie d'accions transversals a tota l'organització, alineades amb la sèrie dels 17 ODS. Aquestes accions han estat enfocades a l'economia circular i la transició energètica.

Aquest focus ha donat un reconeixement recent incorporant Ricoh al Dow Jones Sustainability World Index, i nomenada com la 2a de 33 companyies de la categoria: Computers & Peripherals and Office Electronics industry.

Hi intervindran:
- Presentació de la jornada a càrrec de Josep Canós, degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya
- La tecnologia com a impulsora dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a RICOH a càrrec de Xavier Moreno, enginyer industrial, director de Marketing de Ricoh
Dates: Dimarts, 16 de febrer de 2021
Horari: A les 18 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

La tecnologia com a impulsora dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a RICOH

Descripció:
La tecnologia com a impulsora dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a RICOH