Taller online: Entrevista de treball i negociació salarial

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Tens clar quina és la teva millor versió? Aquest taller està orientat a proporcionar als participants les eines (argumentari, vocabulari, impacte ...) que li permetran avançar en els diferents processos de selecció. Aconseguir una entrevista significa estar, almenys, entre els 10-20 finalistes, si és en fase inicial, ientre els 2-3 candidats finalistes amb opcions a ser contractats. És tracta, doncs, una fase crítica en l'èxit d'un procés de selecció.

L'objectiu del taller d'entrevistes és proporcionar al participant el coneixement, des del punt de vista d'un headhunter, de quins són els principals factors a tenir en compte en la realització d'entrevistes així com les rutines i eines per poder maximitzar la seva eficàcia.

Com tot en el procés de recerca de feina, l'entrevista és la suma de moltes petites coses. Fer-les totes bé NO és garantia d'èxit, però fer bastants malament, ÉS garantia de fracàs!

Programa
- La importància de l'entrevista
- Com preparar l'entrevista
- Tipus d'entrevista
- Tipus d'entrevistadors
- Estructura d'una entrevista
- Comunicació no Verbal
- Preguntes habituals
- Les meves preguntes
- L'entrevista per CEO
- Negociació salarial
- L'autoanàlisi post-entrevista
- Resum & Links Complementaris

Taller conduit per Roger Costa, enginyer Industrial per la ETSEIB, PDG per IESE i Màster en Direcció Financera i Direcció d'Operacions per EADA.
Després de 15 anys de trajectòria professional en posicions d'alta direcció, tant en PIMES com a Multinacionals,des de 2019 és Associate a Brainhunters & BrainOUT.

Ha estat empresari en el sector industrial junt amb un fons de capital risc i posseeix dilatada experiència com a consultor estratègic i d'operacions a nivell internacional havent gestionat projectes per Europa, Àsia i Amèrica Llatina. Dins del sector dels RRHH, va exercir de Director d'Operacions de la divisió d'Outsourcing de Randstad i de director General de la divisió d'Outsourcing a Eurofirms.
Dates: Dijous 4, 11 i 18 de març
Horari: De 17:00 a 20:00
Inscripcions : Període inscripció tancat

Places limitades. Utilitzar la inscripció online per realitzar la reserva de plaça.