Cicle conferències: L'Automòbil de l'any 2040. Una visió de futur

Comissió: Comissió de Mobilitat: Grup de Treball d'Automoció
Descripció: S'acosten anys de grans canvis en el sector de l'Automoció.

Les noves normatives europees portaran que, a la pràctica, a partir de l'any 2040 no es puguin fabricar cotxes amb emissions de CO2 directes a l'atmosfera pel que la transformació que patirà el sector de l'Automòbil en tots els aspectes serà molt gran. La creixent connectivitat i l'acostament progressiu al vehicle autònom també contribuiran en gran mesura a aquest canvi.

Aquest cicle de conferències vol donar una mica de llum sobre com serà aquesta transformació del sector i com afectarà els diferents agents implicats.

En aquesta sessió hi intervindran:
- OEM: El repte de canviar el model de negoci, Marc Sachon , profesor i Chairman IESE AUTO
Les noves tendències en el sector de l'automòbil i els nous hàbits dels consumidors de mobilitat que ja estan transformant el mercat de l'automoció. Algunes de les més importants són: descarbonització i les noves energies més netes, la digitalització, el vehicle elèctric, el connectat, l'autònom, l'actualització de SW i la mobilitat compartida (sharing). És per això que els OEMs han d'adaptar els seus models de negoci i no només dedicar-se a fabricar vehicles sinó explorar altres vies de negoci. En Marc, professor del Departament de Producció, Tecnologia i Direcció d'Operacions de l'escola de negocis IESE ens farà durant la seva ponència una explicació d'aquest repte pels OEMs

- El repte dels nous models de mobilitat, Lluis Puerto, director de la Fundació RACC
Finalment, però no menys important, en Lluis Puerto ens explicarà (molt lligat amb la ponència anterior) els nous models de mobilitat que estan sorgint i que continuaran sorgint fins el 2040 degut a la necessitat del usuaris de desplaçar-se del punt A al punt B de manera eficient, sostenible i confortable.

Moderarà: Lucía González Navarrete, Co-founder i Partner d'Edenway

Altres sessions del cicle
- 06/10

- 13/10
Dates: Dimarts, 20 d'octubre de 2020
Horari: A les 18 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Cicle conferències: L'Automòbil de l'any 2040. Una visió de futur

Descripció:
Cicle conferències: L'Automòbil de l'any 2040. Una visió de futur