Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Pau Verrié, ex Director d'Administració i Finances del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics Barcelona "92.
Avui ens parlarà un company amb una valuosa trajectòria professional i una remarcable activitat social i corporativa.

És Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, promoció 113.
Des de 1969 fins a 1972 va estat tècnic del PREPOU (ponència per a la revisió del Pla d'Ordenació Urbana de Barcelona, en el marc del Pla Metropolità). De 1974 a 1977 va exercir com Secretari de la Comissió Tècnica d'Urbanisme i Coordinador de les comissions de l'AEIC/COEIC . Va ocupar el càrrec de Director General del CEUMT (Centre d¿Estudis Urbanístics, Municipals i Territorials), des de 1977 fins a 1981.
Va ser anomenat el 1981 Delegat de Serveis Municipals (gestió de residus, neteja, aigua i proveïments) de l'Ajuntament de Barcelona, càrrec que va ocupar fins a 1986. De 1986 fins a 1990 va exercir com a Gerent de la Universitat de Barcelona.

En el període de 1990 a 1993 va ocupar el càrrec de Director d'Administració i Finances del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona'92.
Des de 1993 fins a 2010 va exercir com a Director General de l'Institut d'Educació Continua de la UPF, essent la seva darrera actuació la fundació de la Barcelona School of Management, adscrita a la mateixa universitat.

Ha estat el fundador de les societats de consultoria TALA, Experiències i Projectes, S.L. i BIDAIA Internacional, SCP, especialitzades en gestió pública i en relacions empresarials amb Algèria, societats en las que va treballar des de 2007 fins a 2019. Va exercir, de 2012 a 2019, com a Col·laborador de l'Agència Nacional de Recerca de França.
En el món social i corporatiu ha estat membre del Comitè Executiu del Congrés de Cultura Catalana, fundador i primer secretari de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (filial de l'Institut d'Estudis Catalans), membre del Consell General de Caixa Catalunya i Vocal de la Junta Directiva de l'AEIC.
Actualment és membre de la Junta de Representants de l'AEIC, Vice-President del seu Consell de Formació i Ocupació i Coordinador del programa d'Enginyers Il·lustres.

Comissió de Jubilats
Dates: dimarts, 6 d'octubre
Horari: 10h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.