Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Carmen Torralva

Avui ens parlarà una companya amb una extensa i valuosa trajectòria professional, molt especialment relacionada amb la CE. És Enginyera Industrial (Promoció 118), especialitat mecànica, per l'ETSEIB-UPC. Va cursar el PDD de ll'IESE, un Postgrau sobre Ergonomia aplicada a les empreses (metrologia i metrotècnia) a la UPC, un Curs d'Adaptació al Professorat al ICE-UPC i un Curs de Dret Administratiu a la EAE de la Generalitat de Catalunya.

Des de 1974 fins a maig de 1982 va treballar a la UPC com investigadora del Centre d'Investigació i Desenvolupament de la màquina-eina i com professora i coordinadora de la Càtedra de Projectes de l'ETSEIB, essent Secretària tècnica de Comitès de Normalització d'AENOR. De maig 1982 a novembre de 1987 va ocupar el càrrec de Cap de Departament de Desenvolupament Tecnològic del CIDEM al Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. El novembre de 1987 es va incorporar com a consultora sènior a Price Waterhouse de Barcelona, on va estar fins a novembre de 1988. Des d'aquest mes fins a juliol de 1993 va exercir com redactora en cap de revistes tècniques a PULSAR, SA-Hanser EDITORIAL. Va tornar a la UPC el juliol de 1993 com investigadora per al desenvolupament de projectes tècnics. El desembre de 1994, i amb una durada d¿un any, va treballar com agent auxiliar a la DG de Relacions Econòmiques Exteriors de la CE, a Brussel.les. El gener de 1996 es va incorporar a la consultora GFE Associats, col.laborant en l¿assistència tècnica a la DG de Política Regional i Cohesió de la CE per a projectes del programa RECITE II de la UE. Des de l'octubre de 2000 fins a maig de 2002 va exercir el càrrec de Cap de la secció d'indústria i creació d'empreses del Departament de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sabadell. El maig de 2002 va ingressar a la consultora Patrimoni, Cooperació i Recerca SL- (PCR Consultoria) - EUROPEAN TOOLBOX, SL, treballant en la gestió de projectes europeus. Des de l'agost de 2006 fins a març de 2007 va pertànyer a la Direcció de projectes europeus de la consultora DEX Europa, SL.

A partir de març de 2007 exerceix com free-lance, essent redactora i traductora de l'anglès i del francès a l'espanyol de diferents patents industrials per a diversos agents de la propietat industrial. Va començar aquesta feina, a temps parcial, l'any 1993.

La conferència es farà a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits i abans de la conferència us enviarem l'enllaç.
Dates: Dimarts, 12 de maig de 2020
Horari: A les 10:00 hores
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.