ANUL.LAT - Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Joaquim Agut, President i Conseller Delegat del Grup CIRSA.

Avui ens parlarà un company amb una extensa, variada i valuosa trajectòria professional. És Enginyer Industrial, especialitat elèctrica, per l'ETSEIB-UPC i MBA del IESE per la Universitat de Navarra.

L'any 1980 es va incorporar com a Director de Desenvolupament de Negoci a Synthese, filial del Grup holandès AKZO, i més tard va ser nomenat Director General de la companyia. Va liderar el desenvolupament i creixement d'Agut, S.A., la companyia familiar des del 1982 fins a l'any 1992 en el que va ser adquirida per General Elèctric. Es va incorporar a GE l'any 1992, on va arribar a ser el President del Consell Executiu Corporatiu a Europa. Abans de convertir-se en el primer executiu de la companyia a Europa, va exercir diverses funcions com a Vicepresident i Director General de Màrqueting i Vendes, President de GE Power Controls, President de GE per a Espanya i Portugal i President del Consell Paneuropeu de Qualitat. En aquesta etapa va contribuir, en gran mesura, a la integració del sector elèctric espanyol a la CEE.

El setembre de 1992 s'incorpora al Grup Telefònica com a President i CEO de Terra Lycos fins desembre de 2003. El gener de 2004 és nomenat President i CEO d'Endemol, B.V., companyia holandesa líder en creació i producció audiovisual, que va sortir satisfactòriament a Borsa durant la seva Presidència i cotitzada a la Borsa d'Amsterdam des de finals de 2005. També va ser membre del Comitè Executiu Corporatiu del Grup Telefònica i va formar part del Consell d'Administració de diferents companyies de la Corporació.

L'any 2006 es va incorporar al Grup CIRSA ocupant el càrrec de Director General i des de l'abril de 2018 és el President i Conseller Delegat.

Cal destacar que el 1984 la revista Actualitat Econòmica el va distingir amb el premi Jove Empresari de l'Any.

Al llarg de la seva carrera, i de forma activa, ha impartit nombroses conferències i ponències sobre gestió empresarial en prestigioses institucions i universitats d'Europa, Àsia i Amèrica.
Dates: Dimarts, 17 de març de 2020
Horari: A les 10h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.