Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
-José Mª García Casasnovas, exdirector de Comunicació d'IBERDROLA.

Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el sector elèctric.

És Enginyer Industrial per l'ETSEIB (Promoció 113).
Va començar la seva trajectòria professional l'any 1970 a Iberduero a Bilbao, concretament als Serveis Centrals Tècnics i Planificació de la Direcció de Distribució. A l'any 1974 es va incorporar a la Direcció Nuclear en la qual va estar el Responsable, fins el 1977, del Plant Design i Enginyeria Mecànica dels Projectes de Sayago. Des de 1977 a 1980 va passar a ser el Responsable de l'Oficina d'Enginyeria en Obra del Projecte Lemóniz. L'any 1980 va ocupar el càrrec de Cap del Departament de Relacions Exteriors. L'any 1991 va ser anomenat Director de Comunicació d'Iberdrola, participant en la preparació i desenvolupament del procés de fusió Iberduero-Hidrola. Des de 2001 a 2003 va preparar i constituir la Fundación Iberdrola.

A l'any 2005 va entrar a la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya, de la qual va estar el seu President des de 2012 fins 2019.

Ha estat membre de distintes organitzacions nacionals i internacionals, com: UNESA, Foro de la Industria Nuclear, Club de la Energía, Membre fundador i de la Junta Directiva de DIRCOM (Directors de Comunicació) des de 1995 fins 2003, The Conference Board, Unió Internacional de Productors i Distribüidors d'Energia Elèctrica (UNIPEDE), Organització Europea de Productors dEnergia Nuclear (OPEN) i European Roun Table.

Ha participat activament en Jornades, Seminaris i Congressos Nacionals i Internacionals.
Dates: Dimarts, 19 de novembre de 2019
Horari: A les 11h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.