Presentació de l'Avanç del Pla Urbanístic Metropolità: Metabolisme Urbà

Comissió: Comissió de Construcció
Descripció: En el període d'informació pública del Pla Director Urbanístic Metropolità, l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha organitzat una sèrie d'activitats i taules temàtiques dins un procés participatiu obert a la ciutadania, per tal d'identificar i treballar de forma col·laborativa tots aquells elements que el nou PDU haurà de contemplar. http://urbanisme.amb.cat/participacio

S'han establert sessions temàtiques enfocades al món acadèmic i professional, estructurades al voltant dels principals reptes treballats al document d'avanç del PDU: la infraestructura verda, els cicles de matèria i energia, el desenvolupament social i econòmic, la cohesió social i la mobilitat i infraestructures del transport. En concret la presentació del document de l'Avanç del PDU per part de l'AMB es centrarà en l'exposició del pla des de l'òptica del Metabolisme Urbà (cicles de matèria i energia), però des dels Enginyers Industrials de Catalunya donarem també la nostra visió de la resta d'àmbits, comptant amb experts del nostre col·lectiu que servirà per encetar el debat entre els assistents.


En breu es publicarà més informació de la sessió.

Organitzen: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Enginyers Industrials de Catalunya
Dates: Dilluns, 30 de setembre de 2019
Horari: A les 18.30 h a l'Auditori Pompeu Fabra dels Enginyers Industrials de Catalunya
  Inscripcions col·legiats/associats      Inscripció general

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon a la Demarcació/Delegació on es realitza l'acte/jornada.