Taller: Resiliència, moda o habilitat clau? Aprèn a desenvolupar-la

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Que és realment la resiliència? Quin paper juga en la nostra vida professional i, tal vegada, també en la personal? Fins a quin punt tenim consciència de si som o no resilients? La resiliència, es pot aprendre?, em pot compensar fer l'esforç d' intentar-ho?
De manera rigorosa però pràctica al mateix temps, en aquest taller s'abordaran possibles respostes per aquestes i d'altres qüestions, que cadascú es pugui plantejar al respecte.

CONTINGUTS
- La resiliència com a eina per resoldre problemes i com impulsor per assolir els nostres objectius
- Dues formes d'afrontar la adversitat. Que t'atabala avui, i com ho afrontes?
- Auto-coneixement i canvi. Tècniques per augmentar la resiliència en temps real i més permanents

METODOLOGIA
En dues sessions altament participatives i utilitzant exercicis i tècniques vivencials que faciliten la reflexió introspectiva i el debat, el participant aprendrà d'una manera activa i impactant, i que trenca l'esquema pedagògic tradicional.

Taller conduït per Antoni Valls. Amb experiència com a directiu de projectes empresarials en empreses nacionals i internacionals dins i fora d'Espanya, actualment i des de fa més de 15 anys és formador i coach especialitzat en intel·ligència emocional aplicada a l'àmbit professional i en el seu impacte en la motivació i productivitat de les persones. Autor de nombrosos llibres d'habilitats personals i de direcció.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: Dimarts 19 i 26 de novembre de 2019
Horari: De 17:3 0 a 20:30 a la Seu dels EIC, Via Laietana 39, 5a. planta
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.