Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
-Pere Berges, ex Administrador Únic i Director General de Productos Codorniu i Garriga, S.A.

Avui ens parlarà un company amb una variada i valuosa trajectòria professional, principalment en el sector de l'industria gràfica, i també en els mons associatiu i de l'ensenyament.

És Enginyer Industrial per l¿ETSEIB-UPC (Promoció 112). Va cursar el Programa de Direcció General de l'IESE i el programa de la UPC i del MIT sobre Gestió d'Empreses i de la Tecnologia. També va fer un curs de Business Angels a l'IESE.

Va començar la seva trajectòria professional el 1968 com Cap de Projecte de nova fàbrica a Perfumeria Parera S.A. (Varon Dandy). Des de 1969 fins 1975 va treballar com Director d'Operacions a Cerberus Protección Contra Incendios. De 1975 a 1977 va treballar a l'indústria gràfica Litoformas Española S.A. (Grup Banca Catalana) també com Director d'Operacions. Els anys 1977 i 1979 va estar el Director Industrial i Tècnic de l'indústria gràfica PURESA (Grupo Banco de Madrid). Els anys 1979 i 1980 es va fer càrrec de la Direcció General de Manufacturas Cañamas S.A. (Grup Banco de Madrid) que treballava al sector tèxtil i de la confecció. Des de 1980 fins a l'any1991 va ocupar els càrrecs d'Administrador Únic i Director General de l'empresa del sector paperer i gràfic Productos Codorniu i Garriga, S.A. De 1992 a 1996 va ser el Director General de l'empresa del sector gràfic Celògraf S.A. (Grupo Pechiney) i també Conseller de Guardián Española, S.A. del mateix grup. El 1996 crea CARUTON, S.L. (que segueix actualment) essent Product Word Manager del Grupo Pechiney per a envasos del sector tabaquer fins l'any 2006.

En el mon de l'ensenyament, va ser professor de Química durant deu anys a l'Acadèmia Peñalver, de 1963 a 1973. Des de 1997 fins 2002 va ser Professor Col.laborador del Instituto Universitario Euroforum de San Lorenzo del Escorial, adscrit a l'àrea de negociació. De 1999 fins el 2003 va ocupar el càrrec de Director General de l'Escola de Formació Professional del Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya.

En el mon associatiu, ha estat President de l'Asociación Nacional de Convertidores Españoles (ANCE) integrada per empresaris fabricants d'embalatge flexible, des de 1994 fins 1996. Membre del Comitè Executiu de l'Associació GRAPHISPACK i responsable de la seva Comissió de Medi Ambient..També va ser vocal del Comitè Organitzador dels salons Hispack, Graphiscack i SERIGRAF. Membre des de 1995 fins l'any 1999 del Comitè Executiu del Gremi d'Arts Gràfiques de la Província de Barcelona, essent el responsable de la Comissió de Medi Ambient.
Dates: Dimarts, 18 de juny de 2019
Horari: A les 11.00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions : Període inscripció tancat

Places limitades. Utilitzar la inscripció online per realitzar la reserva de plaça.