TALLER: Anàlisi i presa de decisions en entorns complexes

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: L'entorn en què desenvolupem la nostra activitat professional diària evoluciona a gran velocitat i, per altre banda, necessitem prendre bones decisions per arribar a bon port. Quines són les facultats personals de què disposo per fer-ho, i, fins a quin punt les puc activar?

En aquest taller et proporcionarem eines que et facilitaran la presa de bones decisions en qualsevol situació, mitjançant una reflexió que et permetrà comprendre les claus del procés per aconseguir-ho i utilitzar-les amb èxit en la vida diària.

CONTINGUTS
- La presa de bones decisions com habilitat de la intel·ligència emocional.
- Característiques dels entorns complexes.
- Les quatre facultats de la presa de decisions: on estic i com activar-les.

METODOLOGIA
En dues sessions altament participatives, utilitzant exercicis i tècniques vivencials que facilitin la reflexió, el participant aprendrà d'una manera activa i impactant, trencant l'esquema pedagògic tradicional.

Taller conduït per Antoni Valls. Amb experiència com a directiu de projectes empresarials en empreses nacionals i internacionals dins i fora d'Espanya, actualment i des de fa més de 15 anys és formador i coach especialitzat en intel·ligència emocional aplicada a l'àmbit professional i en el seu impacte en la motivació i productivitat de les persones. Autor de nombrosos llibres d'habilitats personals i de direcció.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: Dimecres 12 i dijous 13 de juny
Horari: De 17:30 a 20:30 h.
Seu Enginyers Industrials de Catalunya
Via Laietana 39, 3r., Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.