Seminari sobre Fusions i Adquisicions

Comissió: Jornades Tècniques (Vallès)
Descripció: Barcelona Business Landing ofereix serveis específics de fusions i adquisicions per aquelles empreses que busquen desenvolupar estratègies de creixement o desinversió.

El dia 22 de maig us volem apropar al món de les Fusions i Adquisicions empresarials a través d'aquest seminari al que tenim el plaer de convidar-vos.
L'objectiu de la sessió es donar a conèixer els elements més importants per a preparar la seva empresa per a un procés de compra o venda d'una manera eficient per a tal de treure el màxim valor de l'operació així com de l'estratègia a seguir.

El seminari es focalitzarà en: detallar com preparar una empresa de manera eficient per aconseguir l'èxit en un procés M&A, debatre sobre els erros que hem d'evitar i quins són els més freqüents durant el procés de compra/venda i finalment, com ho hem de fer per obtenir el màxim rendiment econòmic de l'operació.

Aprendrem:

- Consideracions prèvies al procés M&A
- Errors freqüents a evitar i tips
- Aspectes estratègics claus
- Maximització del valor de la seva empresa
- La importància d'un bon assessorament
- Les inversions xineses
- Casos pràctics

El seminari està enfocat des d'un punt de vista participatiu i obert a les inquietuds del públic.

Ponents:
-Lluis Lluch, Soci a Barcelona Business Landing. Expert en F&A per la London Business School. Mes de 18 anys d'experiència en mercats internacionals i mes de 6 anys en projectes M&A Internacionals.
-Josep Herrero, Soci a Herrero Clusellas Advocats. Especialista legal en F&A. Ex-soci de Roca Junyent i col·legiat com advocat al Col·legi d'Advocats de Shanghai.

Activitat gratuïta
Places limitades a 20 persones
Dates: Dimecres, 22 de maig, a la seu de la Delegació del Vallès, c/ Advocat Cirera, 8, 2n- pta-23 de Sabadell
Horari: De les 18 a les 20 h.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.