Preparatius i aspectes claus a tenir en compte en una compra o venda d' una empresa

Comissió: Conferències
Descripció:


Vendre un negoci és una tasca en si mateixa, i la preparació és crucial. Completar qualsevol tipus de transacció de fusió o adquisició és com córrer una marató i com tota proba esportiva d'aquestes característiques, requereix d'una bona preparació si es vol arribar a la meta en bones condicions.

Els venedors que realitzen per primera vegada una operació de venda, han de prendre's un temps addicional i recolzar-se en especialistes o assessors per tal d'entendre bé les normes i costums que afectaran la venda de la societat per mitigar els riscos de fracàs.

La preparació de la venda ha tenir com a objectiu minimitzar els fracàs de l'operació, millorar la posició negociadora, optimitzar l¿'impacte fiscal, realitzar una valoració òptima i afavorir el bon desenvolupament de tot el procés de venda.

Aquest seminari pretén apropar als assistents, tots aquells aspectes legals i fiscals necessaris a analitzar i corregir previs a la venda, així com analitzar l¿estructura de la societat, l'estratègia comercial o de recursos humans que haurien d'adequar-se per millorar la potencial venda.

En aquest seminari també s'estudiaran els diferents models de valoració d'empresa i tots aquells aspectes que afectin al preu final, així com quines millores s¿haurien d'aplicar abans d'entrar en el procés de venda per millorar el valor de la seva empresa.

Ponents:

Lluis Lluch - Soci a Barcelona Business Landing. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empresa i expert en M&A per la London Business School. Més de 20 anys d'experiència en mercats internacionals i projectes de fusions i adquisicions.

Marià Roca - Soci a 4|5|3 Law Firm. Advocat assessor fiscal. Llicenciat en Dret per la UB (Abat Oliba-CEU) Màster en Fiscalitat per la UPC. Postgrau en Dret Tributari i de Societats per l'Abat Oliba-CEU. Postgrau en Dret Tributari Internacional per la UB. Més de 23 anys d'experiència en l'assessorament a projectes M&A nacionals i internacionals.

Promoempresa
Dates: Dimecres, 10 d'abril de 2019
Horari: De 18 a 20h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.