Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Josep Maria Vall, President del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya.

Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional a la indústria de l'automoció catalana.

Nascut i resident a Barcelona, Josep Maria Vall, és doctor en Enginyeria Industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB).

Comença la seva carrera professional al 1970, treballant sempre per empreses de la indústria de l'automoció i acumula més de 30 anys en llocs de Direcció en diverses companyies.

Amb experiència com Delegat a Catalunya de la Divisió de "Perfiles y cubiertas a Laminaciones de Lesaca, S.A", va seguir la seva carrera laboral com Cap de Compres a Nissan Motor Ibèrica durant 8 anys.

També va estar 8 anys exercint el càrrec de Director Industrial a Yamaha Motor España, i a Fico Cables com Managing Director al voltant de 4 anys més.

Va continuar la seva carrera a Eaton Livia, com Managing Director, una etapa de 8 anys i com Operations Manager a Fico Triad.

Finalment va desenvolupar les seves tasques com Managing Director més de 10 anys a Gedia España i també va ésser Conseller a COMFORSA.

El 30 de novembre de 2017 va ser nomenat President del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya en l'Assemblea Extraordinària de l'entitat.
Dates: Dimarts, 19 de març de 2019
Horari: A les 10h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.