El Tramvia Blau. Propostes per un accés més sostenible al Tibidabo

Comissió: Comissió de Mobilitat
Descripció: A partir de l'anunci de l'Ajuntament de Barcelona de la intenció de renovar el Tramvia Blau, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ha realitzat un estudi sobre les possibilitats de reconvertir-lo en un element de mobilitat que, a més de transport històric i turístic doni resposta a la propera duplicació de la capacitat del Funicular del Tibidabo. D'aquesta manera s'aconseguiria mantenir un corredor Plaça Catalunya - Cim del Tibidabo homogeni en capacitat i amb unes prestacions actualitzades en temps i recorregut, evitant al màxim la superposició de serveis amb autobusos.

Ricard Riol, president de la PTP presentarà l'estudi on es veuran les possibles alternatives de modificació del traçat actual i els avantatges i inconvenients que presenten, així com la possibilitat d'ampliar els serveis amb altres destinacions.

S'analitzaran també les possibles alternatives d'explotació així com les diferents solucions societàries que es podrien donar si la rendibilitat econòmica de la línia no fos suficient
Dates: Dimarts, 5 de febrer de 2019
Horari: A les 18.30 h a la seu dels EIC
Inscripcions : Període inscripció tancat

Places limitades. Utilitzar la inscripció online per realitzar la reserva de plaça.

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Ricard Riol
Ponència Ponència Sr. Joan Carles Salmerón

El Tramvia Blau. Propostes per un accés més sostenible al Tibidabo

Descripció:
El Tramvia Blau. Propostes per un accés més sostenible al Tibidabo