Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà: Jordi Gibert, ex directiu del Grup Catalana de Gas/Gas Natural, SDG, S.A.

Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el sector del gas. És Enginyer Industrial per l'ETSEIB (Promoció 1964), Perit Químic per l'Escola Industrial de Terrassa (Promoció 1957), Llicenciat en Ciències Químiques per la UB (Promoció 1963) i Llicenciat en Humanitats per la UAB (Promoció 2007).
El 1957 funda l'Acadèmia Tecnos a Terrassa i col·labora com a cap de laboratori a l'empresa tèxtil Tinte, S.A. El 1964 ingressa com enginyer en cap a Barcelona Costrucciones Roentgen Ibérica, S.A. Del 1967 al 1972 és cap de vendes de Gas Natural, S.A. al mercat industrial de l¿àrea de Barcelona. El 1972 passa a Catalana de Gas/Gas Natural SDG, S.A. ocupant diferents càrrecs, destacant el de Director Comercial i de Màrqueting del 1975 fins el 1991. Del 1971 al 1997, any de la seva jubilació, actua com a Director de Desenvolupament de nous mercats per al gas natural. Segueix col·laborant amb el Grup Gas Natural durant cinc anys en temes internacionals i com observador del procés de liberalització del sector del gas a nivell europeu.

Ha col·laborat amb la Conselleria d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, amb l'Institut Català de l'Energia i amb grups de treball d'àmbit estatal dedicats al desenvolupament reglamentari i estructural del sector del gas. Ha representat al Grup Gas Natural en organitzacions gasistes internacionals com l'Unió Internacional del gas (Eurogas) i Intergas Marketing de la qual ha estat President. Des de l'any 1997 fins el 2000 ha estat Secretari Tècnic del Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

Va dirigir un Màster en Eficiència Energètica a l'Institut IL3 de la UB del 2008 al 2013. Del 2013 al 2017 va col·laborar amb l'ONG Banc de Recursos

Durant deu anys ha estat President de la Comissió d'Energia del COEIC/AEIC i des de 2017 pertany a la seva Comissió d'Acció Social.
Dates:
Horari: A les 10 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.