Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Xavier de Rocafiguera, director general de GPO INGENIERÍA DE SISTEMAS, S.L.

Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en diversos sectors i amb una acreditada dedicació a la docència.

És enginyer industrial per l'ETSEIB-UPC, té el Grau Superior en Prevenció de Riscs Laborals, va fer el Programa de Comunicació Integral en el "Instituto Superior de Marketing", el PDG a l'IESE i el Màster de "Dirección Integrada de Proyectos" a l'ICT (certificat per l'ETSEIB).

Va començar la seva trajectòria professional a Colomer Investigació i Desenvolupament on va estar responsable d'obres noves, enginyeria tècnica legal i estalvi energètic, des de 1985 fins a 1987. Va ocupar el càrrec de Director de Projectes de JM Aced Ingenieria, S.L. del 1987 al 1989. Va treballar al GRUP CAST des de l'any 1989 fins el 2003, deu anys a Pamias Serveis d'Enginyeria, S.A. com Cap del Departament d'Instal·lacions del 1989 al 1993, i com Director de Projectes i soci de la firma amb funcions d'adjunt a Direcció del 1993 al 1998. En el mateix Grup va estar Director General, des de l'any 1999 fins el 2003 de les empreses INARDI i GEST. L'any 1998 va fundar, amb altres companys, UBACAR 98 S.A. de la qual va estar Director General fins l'any 2002. Va pertànyer al GRUP PROMINERA des de l'any 2003 fins el 2008 amb diferents responsabilitats: Director General i Administrador Únic de l'empresa Enginyeria Site, S.L. en tot el període, Liquidador d'Industrial Lanera, S.A. a l'any 2005, Administrador Únic de les empreses BCN Metal Brass, S.L. i Fito S.A. del 2005 al 2008,i Administrador Únic i Director General d'ARC Taller de Projectes, S.L. durant els anys 2007 i 2008. L'any 2009 s'incorpora a GPO GROUP com Director de GPO Ingeniería de Sistemas, S.L., càrrec que continua exercint; també representa al Grup en diferents institucions, al COEIC, on és membre de la Comissió d'Energia i de la Subcomissió d'Energies Primàries, al Clúster de l'Eficiència Energètica de Catalunya i a la Cambra Oficial de Contractistes de Catalunya. També és Administrador Únic de Industrias Selectas, S.L., empresa de gestió patrimonial.

A la seva dedicació docent, destaquem: professor i coordinador del curs anual del COEIC titulat "Gestió i control econòmic d'una empresa d'enginyeria", col·laborador habitual en el Màsters de Gestió d'Eficiència Energètica i d'Energies Renovables a la UB i en el Màster de Control de Gestió Avançat a la UPF.
Dates: Dimarts, 9 d'octubre de 2018
Horari: A les 10 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.