Taller: Com millorar l'efectivitat dels equips mitjançant les emocions

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Ens hem preguntat mai quin impacte tenim quan estem contents, emocionats o exultants? I quan tenim por, patim una profunda decepció o ens sentim culpables? Com definiríem l'impacte que tenen aquestes emocions en nosaltres? i en els altres?

Les persones sovint reaccionem de forma diferent quan estem sols a quan estem en equip. Podem trobar-nos amb entorns molt favorables per al correcte desenvolupament, i d'altres certament tòxics i hostils que no afavoreixen el correcte assoliment d'objectius i metes establertes.

En aquest taller descobrirem quines són les emocions individuals i els comportaments grupals més comuns, tant positius com negatius, reflexionarem al voltant de què indiquen cadascun d'ells i de com treure'n profit, maximitzant-ne l'impacte positiu.

PROGRAMA:
En finalitzar aquest taller:
- Hauràs descobert quines són les emocions més comunes i quines són les seves implicacions.
- Sabràs que impliquen les emocions negatives i com treure'n el màxim profit.
- Identificaràs ràpidament quins comportaments tòxics hi ha presents, tant en un individu com en un equip, per poder aplicar-ne els millors antídots
- En definitiva, tindràs al teu abast un conjunt d'eines per identificar i entendre emocions i comportaments, així com un paquet de mesures correctores per maximitzar el rendiment, tant individual com de l'equip.

Aquest programa s'estructura en dues sessions de 3 hores de durada cadascuna.

Activitat a càrrec d' Eduard Martí-Poch, Enginyer Industrial per la UPC i Màster en Administració i Direcció d'Empreses per HULT International Business School (Boston, EEUU), Coach coactiu (CTI) i d'equips (CRR Global). Amb 15 anys d'experiència en consultoria, gestió de projectes i gestió d' equips, en disciplines d'estratègia, operacions i vendes en entorns dinàmics i competitius, en companyies multinacionals com Gedas (actualment T-Systems), Tech Data i Hewlett Packard. Des de fa uns anys incorpora aquesta experiència a activitats de consultoria i coaching individual i d'equips.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: Dilluns 10 i dimecres 12 de desembre de 2018
Horari: De 17:30 a 20: 30 h.
A la Seu dels EIC, Via Laietana 39
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.