Hi ha vida laboral més enllà dels 50?

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Desenvolupament de Persones
Descripció: El mercat laboral per als professionals sèniors planteja grans contradiccions, per una banda l'augment de l'esperança de vida, l'envelliment en millors condicions de la població i l'allargament progressiu per l'edat de jubilació fan pensar en un major aprofitament del talent madur en les organitzacions, d'altra banda, la realitat és que cada vegada més les organitzacions tendeixen a desfer-se d'aquest talent.

El grup de Desenvolupament de Persones dels EIC (abans Subcomissió de Recursos Humans dels EIC) organitza aquesta sessió amb l'objectiu d'oferir als assistents una perspectiva realista de les possibilitats que ofereix el mercat laboral per als professionals sèniors a partir dels 50 anys.

Hi intervindran:

Jordi Serrano, fundador de Future for Work Institute, observatori independent per a l'anàlisi de l'entorn i la detecció de tendències en el mercat de treball.

Silvia Roca, Directora Regional de Lee Hecht Harrison, companyia especialitzada en serveis d'outplacement i recol·locació.

Irene Martínez, Consultora d'Integració Laboral a Fundació Adecco

Juanjo Planes, President i Soci Fundador de KONSAC Group, ens aportarà la visió de les empreses de selecció i headhunting.

Finalment comptarem amb un cas d'èxit, Joaquim Rubio, Enginyer Industrial i Director de RRHH a Vetland, per al qual la seva seniority no ha estat un inconvenient per iniciar un nou projecte professional apassionant i reptador.

Modera la sessió Francesc González, Enginyer Industrial, Director de l'AQPE (Agència per a la Qualificació de Professionals de l'Enginyeria)

Inscripció gratuïta
Dates: Dimecres, 13 de juny de 2018
Horari: A les 18:00 h., a la seu dels EIC, Via Laietana 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Silvia Roca, Directora Regional de Lee Hecht Harrison.
Ponència Juanjo Planes, President i Soci Fundador de KONSAC Group.
Ponència Jordi Serrano, fundador de Future for Work Institute
Ponència Irene Martínez, Consultora d'Integració Laboral a Fundació Adecco