Canvi de l'esperit empresarial

Comissió: Comissió Gestió Empresarial
Descripció: La Comissió de Gestió Empresarial de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya persuadida de la necessitat de regenerar l'esperit empresarial davant la mundialització i les transformacions que aquesta demanda, sota la perspectiva de l'individu humà com a tal i en la seva vessant social, i tanmateix de les missions i visions en les organitzacions, promou la celebració de la jornada "Canvi d'esperit empresarial".

El Projecte-procés Formarket®-Caterem® incorpora la filosofia que dimana de l'anomenada "Revolució cognitiva-constructivista" així com una dilatada experiència en formalització i capitalització en associativisme empresarial i territorial.

Els agents més clarividents de la societat reclamen la recíproca imbricació de la filosofia, la psicologia, i el món de l´enginyeria en les seves diverses facetes, com necessària davant els reptes d'un futur que ja és present.

Els beneficis de les aportacions de la Mesa són a l'abast dels assistents mitjantçant la comuna interacció. La capitalització dels beneficis s'ha de produir tant en l'ordre individual com en l'interior de l'empresa a través d'intensos canvis de paradigmes de tota naturalesa.

Programa
- Presentació de la jornada a càrrec de Josep Canós, degà del COEIC
Hi intervindran:
- Antoni Vives Lahoz, membre de la Comissió de Gestió Empresarial, autor i promotor del Projecte-procés Formarket-Caterem.
- Ramon Garriga Mas, exdegà del COEIC.
- Gonçal Mayos Solsona, professor titular de filosofia en la UB i consultor de la UOC. Director del Grup Internacional de Recerca "Cultura, Història i Estat" (GIRCHE).
Dates: Dilluns, 4 de juny de 2018
Horari: A les 19 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.