Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual i Industrial

Comissió: Comissió Gestió Empresarial
Descripció: Per celebrar el Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual s'ha organitzat una jornada centrada en la Propietat Industrial en la que es vol donar visibilitat als diversos integrants del sistema. Per això la sessió pretén que diversos professionals exposin la visió de la propietat industrial des del seu àmbit.

Es parlarà de la situació del sistema de propietat industrial al 2017, de les actuacions d'incentivació de les Administracions Públiques, de les actuacions des de l'àmbit judicial per la protecció dels drets de propietat industrial, i de com treballen els professionals de l'enginyeria dins el món de la propietat industrial.


Programa:
- Benvinguda: Jordi Renom, president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.
- Una visió del sistema de propietat industrial en 2017. Gian-Lluís Ribechini, president de la Comissió de Gestió Empresarial dels EIC.
- Polítiques públiques en propietat industrial. Joan Sansaloni, gerent Programa d'Innovació. ACCIÓ - Generalitat de Catalunya
- Els protocols d'actuació ràpida (Fast Action Protocol MWC). Objectius i resultats. Florencio Molina López, magistrat especialista mercantil (Jutjat Mercantil núm. 5 de Barcelona)

- Taula rodona d'Agents de Patents. Hi intervindran:
- Ignasi Espiell, enginyer industrial. R. VOLART PONS Y CIA, S.L.
- Diana Mariné, enginyera industrial. OFICINA PONTI, S.L.P.
- Robert Roser, enginyer industrial. CURELL SUÑOL, S.L.P.
- Lluís Vilalta, enginyer industrial. PATENTS I MARQUES SUGRAÑES, S.L.


El Dia de la Propietat Intel·lectual és una celebració internacional, consulta aquí totes les celebracions, entre les quals hi ha la dels EIC - Barcelona. Consulta aquí

Dates: Dijous, 26 d'abril de 2018
Horari: A les 16 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponències Gian-Lluís Ribechini i Creus, president de la Comissió de Gestió Empresarial
Ponències Ponència Florencio Molina, magistrat especialista mercantil