Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà Pere Sagarra, ex Director General d'Energia de la Generalitat de Catalunya.

Avui ens parlarà un company amb una valuosa trajectòria professional en el camp empresarial i en el de l'Administració Pública.

Pertany a la Promoció 116-S de l'ETSEIB-UPC, especialitat Mecànica. Va cursar el programa PROFAC a l'IESE.
L'any 1971 va estar contractat per GAS NATURAL, S.A. on va desenvolupar el projecte de l'ampliació de la planta de regasificació de gas natural a Barcelona passant a ser Director de Manteniment de la Planta fins l'any 1975. Des de 1975 fins 1977 va treballar com Analista d'Inversions a la CORPORACIÓ INDUSTRIAL CATALANA, S.A. De 1977 a 1980 va ocupar el càrrec de Director Comercial/Tècnic a FONA, S.A. El 1980 va entrar al Departament d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya com cap de Servei de Política Tecnològica i Energètica, passant el 1981 a Director General de Política Energètica. L'any 1981 va estar anomenat Director General d'Energia i el 1988 Director General d'Energia i Mines. Des de l'any 1988 fins el 2000 va ocupar el càrrec de Secretari General del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya. L'any 2000 s'incorpora a GAS NATURAL SDG, S.A. com Director de Gestió i Qualitat Tècnica. Des de 2005 fins 2007 va estar Director de Compres i Gestió de Proveïdors i fins el 2010 Adjunt al Director General de Recursos. Des del 2010 fins el 2014 ha estat Consultor Associat de Roca Junyent Consultoria d'Empreses i des de l'any 2014 fins l'actualitat Consultor Associat d'INFO CORPORATE.

Ha estat Vocal del Consell d'Administració de LGAI, CIDEM, PETROCAT, Societat Catalana Capital Risc, S.A., IRTA, SAENSA, ACA i MARCOGAZ. Vocal de la Junta de Govern de l'ICF. Membre de la Comissió Permanent de SEDIGAS. Membre de la Junta Directiva d'AENOR. Vicepresident del Consell d'Administració de l'ICAEN. President del Consell d'Administració de l'Empresa d'Investigació Minera "Lluís Marià Vidal", EFIENSA, EISSA i d'E.T.P.S. (Grup Europeu d'Anàlisi d'Accidents de Gas). President-Conseller Delegat d'INPROGESA.

També ha estat Representant de l'AEIC a la Comisión de Energía del Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Industriales i a l'INEC. Membre de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País, del CEI i del Patronat de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Comissió de Jubilats i Prejubilats
Dates: Dimarts, 12 de desembre de 2017
Horari: A les 10 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.