Presentació del Llibre "Tratado Legal de Construcción"

Comissió: Comissió de Construcció, Urbanisme i Infraestructures
Descripció: El llibre, escrit per Cristóbal Trabalón Carricondo, prologat per Pere Palacín i Farré, i publicat per editorial Tébar Flores, tracta de forma transversal i amb detall tots els aspectes legals relacionats amb el procés de la construcció des del sòl com possible objecte de negoci jurídic, fins la compravenda de l'immoble construït, amb l'estudi entre d'altres de l'urbanisme, el projecte, el contracte d'obra, la prevenció de riscos laborals, el Codi Tècnic de la Edificació, responsabilitats civils i penals dels agents que intervenen en la construcció, etc.

Hi intervindrà:
- Pere Palacín i Farré, enginyer Industrial. Dr. en Administració i Direcció d'Empreses i director general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya, que presentarà la Jornada.
- Cristóbal Trabalón Carricondo , autor del Llibre, enginyer Industrial Superior per la UPC, enginyer tècnic en Electricitat i en Mecànica per la UPC, llicenciat en Dret per la UOC i membre de la Comissió de Construcció del COEIC.
- Albert Pascual i Roigé, enginyer Industrial i president de la Comissió de Construcció del COEIC, que moderarà el Col·loqui.
Dates: Dimarts, 26 de gener de 2016.
Horari: A les 18h a la seu dels EIC, Via Laietana 39, 5a planta. Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Presentació del Llibre "Tratado Legal de Construcción"

Descripció:
Presentació del Llibre "Tratado Legal de Construcción"