Taula de debat: el sistema de retribució variable: una visió general

Comissió: Comissió d'Enginyers a l'Administració Pública
Descripció: Acte coorganitzat amb l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció - ACCID i la Comissió de Gestió Empresarial de l'AEIC.

Es tracta d'analitzar els sistemes de retribució variable que s'han generalitzat de forma considerable en les últimes dècades i que, a partir de la crisi, han provocat inquietuds entre el públic en general.

Es començarà per fer una breu historia del tema, principalment en Estat Units, per passar després a analitzar els arguments a favor i en contra d'aquests sistemes que han exposat. A favor hi ha l'argument intuïtiu obvi mentre que en contra hi ha tots els fets desgraciats que han originat la crisi, moltes de les quals provenen dels sistemes d'incentius dèbils (es a dir, relativament petits) basant-se en una idea de John Roberts.
Aquesta idea complementa la de que la remuneració variable, més que motivar, ha de ser un reconeixement al treball ben fet.

Presentarà la conferència:
- Emili Coll, membre de la Junta Directiva de l'ACCID.
- Gian-Lluís Ribechini , president de la Comissió de Gestió Empresarial.

Intervindrà:
- Josep Mª Rosanas, doctor en Enginyeria Industrial per la UPC, titular de la Càtedra Crèdit Andorrà de Mercats, Organitzacions i Humanisme i professor de l'IESE Business School.

Moderarà el col.loqui:
- David Garcia, Enginyer Industrial.

Farà la cloenda de l'acte:
- Miquel Subirachs, president de la Comissió dels Enginyers Industrrials a les Administracions Públiques

Assistència gratuïta.
Dates: Dimarts,19 de novembre de 2014
Horari: A les 18 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.