Fa més de 25 anys que es va crear la Comissió de Cultura i, des d'aleshores, ha vingut oferint servei al conjunt de col.legiats i col.legiades en l'àmbit de la cultura, entesa aquesta, en el sentit més ampli.

Voldríem destacar en aquesta presentació la consolidació d'algunes activitats com són el Cicle de Música, el Cine Club, el Club de lectura i la Coral dels Enginyers.

La Comissió es reuneix un cop al mes per mantenir i millorar les activitats que, tot i la situació per la que estem passant, continuen actives de manera telemàtica.

OBJECTIUS

L'objectiu de la Comissió és l'organització i promoció d'activitats en l'àmbit de la cultura, més concretament, prosseguir en la tasca de consolidació d'aquelles activitats fortament arrelades com són el Cicle de Música i el Cine Club així com oferir suport a les activitats de la Coral, continuant en la tasca d'organització d'exposicions, visites, cursets i concursos, destacant la bona acollida que ha tingut entre el col.lectiu l'activitat del Club de Lectura, impulsat a l'any 2019.

SUBCOMISSIONS

Subcomissió ENGITREN

 

INSCRIPCIÓ

Detalls

Categories: Societat