Presentació de l'Estudi sobre la Fabricació de tecnologia sanitària a Catalunya
Descripció: Presentació de l'informe titulat Estudi sobre la Fabricació de tecnologia sanitària a Catalunya elaborat per FENIN.

Aquest estudi té un doble objectiu, per una banda, mostrar una imatge real i actualitzada de la situació de les empreses fabricants i exportadores de productes sanitaris a Catalunya. I, d'altra banda, planteja una sèrie de recomanacions de cara a les administracions públiques i a les empreses, amb la finalitat de reimpulsar la fabricació i la internacionalització entre la indústria de tecnologia sanitària a Catalunya.

FENIN, la Federació d'Empreses de Tecnologia Sanitària, agrupa i representa a les empreses fabricants, importadores i distribuïdores de tecnologia sanitària que subministren a totes les institucions sanitàries. D'aquesta forma, des de FENIN Catalunya creiem fermament que pel correcte desenvolupament de la nostra sanitat és imprescindible un bon enteniment i una comunicació fluida entre tots els agents estratègics de l'àmbit empresarial de Catalunya en general i, de l'àmbit de la salut, en particular.

Des d'Enginyers Industrials de Catalunya, i a través de la Comissió d'Enginyeria de la Salut, es dona suport a aquesta iniciativa, que posa en valor el sector industrial sanitari català, on una part del col·lectiu hi treballa.

Programa
11.30 - 12.00 h - Recepció d'acreditacions i documentació
12.00 - 12.15 h - Benvinguda institucional - Marc Pérez Pey, president de Fenin Catalunya i Pere Homs, director general dels Enginyers Industrials de Catalunya
12.15 - 12.35 h - Resum de l'Estudi sobre la Fabricació de tecnologia sanitària a Catalunya - Javier Selva, conseller tècnic a Fenin Catalunya
12.35 - 13.20 h - Taula rodona: Estratègies per potenciar la indústria de les tecnologies sanitàries a Catalunya
- Azucena Carranzo, directora general d'Ordenació i Regulació Sanitària, Dept. Salut
- Joan Martí, director d'Estratègia Empresarial, ACCIÓ
- Salvador Guillermo, secretari general adjunt de Foment del Treball
- Manuel Matachana, president del Sector de Fabricants de Fenin / VP Matachana Group
Moderador: Carlos Sisternas, director de Fenin Catalunya
13.20 - 13.30 h - Cloenda - Marc Pérez Pey, president de Fenin Catalunya
13.30 h - Còctel networking


Consulta l'informe aquí:
- CATALÀ
- CASTELLÀ
Dates: 01/03/2022
Horari: A les 12 h presencialment