Enginyers Voluntaris

En aquest apartat hi ha totes les peticions de voluntaris actives que hem rebut de diferents entitats sense ànim de lucre. Si estàs interessat en qualsevol d'elles contacta amb la Montse Hita al 93 319 23 00 o envia un email a mhita@eic.cat

MANS és una cooperativa creada per la Fundació Catalunya La Pedrera al 2014. la seva activitat gira al voltant de la producció, transformació i comercialització de fruita, verdura i fruits secs ecològics. La seva missió és generar llocs de treball per persones amb dificultats, especialment joves en risc d’exclusió, i acompanyar-los en el procés d’integració social i laboral. Alhora, la iniciativa MANS vol contribuir a preservar i revalorar la pagesia catalana.

La fundació Ires cerca enginyers voluntaris per a donar suport a la definició i seguiment del sistema informàtic.

La Fundació Salut Alta Educant per crèixer busquen voluntaris per que acompanyin i donin suport al reforç escolar de joves de 12 a 16 anys.

La Fundació Ires busca enginyers voluntaris per a l'assessorament a la gestió de qualitat, concretament per al manteniment de la ISO 9001:2015 i per donar suport a la direcció en tema de protecció de dades.

Proporcionar assessorament en la millora de la web de l'entitat, la comunicació del seus valors i la visualització del programes i activitats que es realitzen

La Fundació Finestrelles busca voluntari per assessorament en la gestió de l'immobilitzat i suport a l'actualització de l'inventari amb experiència i capacitat d'iniciativa.

Gestió mediambiental en les diferents activitats de l’entitat, especialment en: sensibilització ambiental del personal, gestió correcta dels residus, obtenció i manteniment de autoritzacions de gestió de residus, preparació dels informes anuals com a gestor de residus, col•laborant amb el Responsable de Qualitat i Medi Ambient, conjuntament amb altres voluntaris.