Jornades - Presentació dels Enginyers Voluntaris i possibilitats de col·laboració amb les comissions tècniques

Presentació dels Enginyers Voluntaris i possibilitats de col·laboració amb les comissions tècniques

Comissió: Comissió Medi Ambient
Descripció:
Aportar els coneixements i l'experiència propis del col·lectiu dels enginyers és l'objectiu del Servei d'Enginyers Voluntaris. Ho fa a través d'enginyers, tant en actiu com jubilats, que, de forma voluntària, donen suport i assessorament a entitats del Tercer Sector Social d'àmbits tècnics i de gestió per facilitar i millorar-ne l'activitat. De caràcter intercol·legial, aquest servei és l'evolució del Servei de Promoció del Voluntariat dels Enginyers Industrials de Catalunya que, després de sis anys de funcionament, va fer un pas endavant i, conjuntament amb el Col·legi d'Enginyers en Informàtica de Catalunya i l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació, van impulsar l'actual estructura de voluntariat.

Els Enginyers Voluntaris han demanat la col·laboració de les diferents comissions tècniques dels EIC i ara volen venir a presentar la seva tasca de voluntariat al col·lectiu.

Dates: Dijous, 15 de març de 2018
Horari: A les 18.30 h a la seu dels EIC
  Inscripcions col·legiats/associats      Inscripció general

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon al 933 192 304 (de dl. a dj. de 8.30 a 18.00h i dv. de 8.30 a 14.30h).