Jornades - Cicle de debats sobre la transició energètica - Transició Energètica: Què esperem? - Taula Interprofessional de l'energia

Cicle de debats sobre la transició energètica - Transició Energètica: Què esperem? - Taula Interprofessional de l'energia

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: En aquest debat abordarem els reptes fonamentals de la Transició Energètica i de la Llei del Canvi Climàtic.

En la primera taula presentem els resultats preliminars del model 2050.cat consistent en l'adaptació de l'eina Pathways 2050 a Catalunya. Aquests resultats s'obtenen en base a la projecció esglaonada a l'horitzó 2050 dels escenaris bàsics de transició energètica i descarbonització de l'economia seguint les pautes del Roadmap 2050, del darrer Winter Package de la Comissió Europea i atenent a les indicacions del Pacte nacional per a la transició energètica de Catalunya així com de la futura llei del Canvi Climàtic.

Els objectius de la transició energètica - energia neta per a tots els ciutadans - són tecnològicament viables però ens enfrontem a obstacles considerables per assolir-los.

També en la primera taula debatrem els reptes que caldrà superar en diversos àmbits, tant financers i socials com regulatoris i polítics.

En la segona taula incidirem en possibles sistemes de finançament que s'albiren per a la transició energètica.

Consulta el programa detallat aquí

Recull de debats
Dates: Dimecres, 15 de novembre de 2017
Horari: De les 9 h a les 14 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, Barcelona
  Període inscripció tancat

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon al 933 192 304 (de dl. a dj. de 8.30 a 18.00h i dv. de 8.30 a 14.30h).

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Xavier Farriols
Ponència Ponència Sr. Jordi Solé
Ponència Ponència Sr. David Noguera
Ponència Ponència Sr. Alfons Pérez
Ponència PonènciaSr. Rodrigo Ramírez-Pisco
Ponència Ponència Sr. Jaume Aliaga