Reactivació de la indústria: del Lean a la manufactura avançada

Comissió: Conferències
Descripció:


Davant el complex escenari al que ha estat enfrontant-se la indústria en el nostre país, arriba el moment de reactivar les organitzacions i preparar-les per als reptes del futur.

Aquest complex escenari, unit a l'exigència a nivell de cost, servei i flexibilitat que requereixen els clients, exigeix explorar fórmules d'excel.lència operacional per transformar el model productiu i logístic del Lean clàssic a un marc de manufactura avançada més alineat amb la industry 4.0 i la fàbrica del futur.

No obstant, en aquest camí no hi ha receptes úniques i cada organització requereix d'un roadmap específic i exclusiu per assegurar no només l'obtenció de resultats a curt plaç, sinó també de forma sostenible.

En aquesta jornada dirigida a director generals, directors de planta i directors de producció, gaudirem d'una taula de debat entorn a aquestes qüestions i reptes a més a més d'una ponència sobre el paper de les persones i el seu desenvolupament de capacitats tècniques per assumir reptes amb responsabilitat de forma lliure, els nous models de gestió com palanques de canvi en les organitzacions i la recerca de models àgils i flexibles.

Consulta el programa fent clic aquí

Assistència gratuïta.

Promoempresa
Dates: Dimarts, 21 d'abril de 2015
Horari: De 9:00 a 11:00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència SISTEPLANT