Visita a Almirall: Indústria 4.0. Una aplicació en el sector farmacèutic

Comissió: Comissió d'Enginyeria de la Salut
Descripció: Almirall és una companyia farmacèutica líder i global enfocada en la salut de la pell amb seu a Barcelona, que s'associa amb professionals de la salut, aplicant Ciència per proporcionar solucions mèdiques a pacients i a generacions futures. Els seus esforços se centren, entre d'altres, a combatre les malalties de la pell i ajudar les persones a sentir-se millor. Donen suport als professionals de la salut en la millora contínua, portant les seves solucions innovadores on més es necessiten.

"A Almirall transformem el món dels pacients i aquesta transformació és digital o no és. Des d'Operacions i a través de la Indústria 4.0 veiem com facilitem la transformació digital de la companyia".

La companyia proveeix de solucions mèdiques i disposa d'un portfoli de productes comercialitzats a través de 13 afiliats, operant a 21 països a Europa i als EUA. Els seus acords amb socis estratègics a més de 70 països dels 5 continents contribueixen també a desenvolupar el seu model de negoci global. Compta amb 1786 empleats, un 14% dels quals ( 240 persones) dedicats a la I+D.


Visita exclusiva per a associats/col·legiats.

Places Exhaurides. En cas d'alguna anul.lació el podem incloure en una llista d'espera. Cal enviar un correu electrònic a reserves@serveis.eic.cat
Dates: Divendres, 30 de setembre de 2022
Horari: A les 9.30 h a la planta de Sant Andreu de la Barca (Ctra. de Martorell, 41-61, 08740 Sant Andreu de la Barca, Barcelona)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

No hi ha més places disponibles