Taller online: Coneix-te millor a tu i als altres: Descobreix les 4 tendències de personalitat

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: En una situació de canvi, recerca d'ocupació, reorientació professional o d'emprenedoria, és necessari tenir un coneixement acurat de les pròpies fortaleses i àrees de millora, i fer que la nostra manera de comportar-nos i comunicar-nos sigui capaç de connectar-nos de debò amb els altres, tant a nivell personal com professional.

Tanmateix, cada un de nosaltres tenim una personalitat única i irrepetible. No obstant això, podem observar uns trets comuns que ens han portat a identificar quatre estils relacionals bàsics en què tots ens podem emmarcar.

En aquest taller adquirirem un bon coneixement del "model de les 4 tendències" que ens ajudarà a relacionar-nos millor amb nosaltres mateixos/as i el nostre entorn, afavorint amb això l'eficàcia, la productivitat i el desenvolupament cap al nostre projecte personal/professional.

PROGRAMA
- Què són les diferències individuals
- Quina es la teva tendència? Qüestionari PDI d'identificació E-color.
- Fortaleses i limitadors de potencials de cada una de les tendències.
- Apreciar la diversitat: Filtres d'informació de cada color i impacte en les relacions.
- Activitat: 4 filtres d' informació per preparar la comunicació de la nostra presentació professional davant un públic divers.
- E-colors per al teu projecte professional (comunicacions orals i escrites).
- Model d'autogestió "play-pausa" per la gestió personal e interpersonal: Pla d'acció per a la millora personal/professional.

Taller conduït per Sandra Guasch, Llicenciada en ADE, certificada en Coaching Transformacional amb especialitat en organitzacions. Màster internacional en Lideratge i Coaching Organitzacional.
Dates: Dilluns 19 i dijous 22 de setembre
Horari: De 17:30 a 20:30 h.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.