Espectacles de drons: el futur de la pirotècnia

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: La tecnologia amb els drons ha evolucionat de forma exponencial en els darrers anys fora de l'entorn pròpiament industrial i militar. L'impacte de la pirotècnia tradicional sobre el medi ambient i els animals ha fet replantejar noves eines per crear espectacles de gran format de la mà de la tecnologia més avançada i amb infinites possibilitats creatives, que donen resposta al compromís social envers la sostenibilitat de les activitats d'oci actuals i futures.

A Catalunya som pioners amb iniciatives d¿entreteniment amb drons, per això coneixerem tots els detalls de la Barcelona Drone World Cup, la competició de carreres amb drons que aposta per la tecnologia puntera i la inclusió dels seus participants.

Els espectacles amb eixams de drons són alternatives visualment impactants que permeten crear elements de gran bellesa visual, amb múltiples alternatives de sincronització amb altres elements com música, llums, aigua, etc... El seu ús cada cop és més freqüent i darrerament més recintes d'oci i administracions públiques aposten per aquesta nova tecnologia en detriment de la pirotècnica.

La gestió d'aquest tipus d'espectacles és tècnicament força complexa i cal estar ben assessorat i tenir en compte els riscos i les limitacions imposades per aquest tipus d'aparells. És per això que descobrirem el testimoni de Flock Drone Art, una empresa catalana pionera a realitzar espectacles amb drons i aprendrem quines són les normatives que els apliquen, les reglamentacions i consells que cal tenir en compte alhora de portar a terme aquest tipus d'espectacles.

A més a més, analitzarem juntament amb el Grup La Mútua dels Enginyers les característiques imprescindibles a tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de responsabilitat civil (RC) que cobreixi aquest tipus d'activitats i els antecedents legals i jurisprudència més importants que s'han de tenir en compte tant des del punt de vista del responsable de l'espectacle com des del punt de vista del promotor de l'activitat (ajuntament, empresa privada, particular, etc...).

Participa amb nosaltres a la jornada de la mà dels millors experts i empreses líders del sector i connecta't amb la xarxa de professionals alhora que dialoguem amb l'administració pública i contribuïm a aportar solucions tècniques per aquest tipus d'espectacles a Catalunya

Intervencions de:
- Oscar Elgarrista, responsable del GT Enginyeria de l'Oci
- Marta Guasch, presidenta de la Comissió d'Acció Professional
- Joan Viñas i Cots, assessor estratègic de Barcelona Drone World Cup
- Fran Arnau, CEO de Flock Drone Art
- Andreu Mingote, director de Serpreco, la corredoria d'assegurances de la Mútua dels Enginyers.



Des del grup de treball d'Enginyeria de l'Oci volem mostrar el nostre compromís amb la professionalització del sector i volem posar en relleu la importància d'aquesta indústria i el paper dels enginyers i enginyeres catalans que amb esforç i responsabilitat aporten valor i lideren l'evolució tecnològica de sector a casa nostra. No dubtis més i forma part avui del primer grup de treball d'enginyers i experts del sector de l'oci de tot l'estat. Si estàs interessat en el nou GT Enginyeria de l'Oci envia un correu a Enginyeria de l'Oci

Dates: Dimecres, 18 de maig de 2022
Horari: De les 16 a les 18.30 h per videoconferència.

Inscripcions d'última hora: Trucar al 93.319.23.00 i sol.licitar l'enllaç de connexió Zoom.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponències Fran Arnau, CEO Flock Drone Art
Ponència BARCELONA DRONE WORLD CUP 2018
Vídeos Enllaços a Vídeos
Ponència Businnes Model Franquicia para el Partner
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Espectacles de drons: el futur de la pirotècnia

Descripció:
Espectacles de drons: el futur de la pirotècnia