Narratives de propostes de Valor

Comissió: Comissió Gestió Empresarial
Descripció: Presentació de la Value Creation Association (Value Creation Association) per l'ACAV (Associació Catalana d'Anàlisi del Valor) i del llibre Narrativas de propuestas de Valor d'Héctor Sepúlveda Velásquez.

Emprenedors i grans empreses arruïnen les seves oportunitats quan intenten explicar els seus productes o serveis, en general molt tècnics, avorrits, extensos. I res té a veure amb la qualitat del producte, excel·lents productes poden ser presentats de manera horrible, i colliran el que van dir a la reunió.

En els últims anys hem conegut diverses metodologies per millorar la creació de productes i serveis, models de negocis i processos d'innovació, però poc coneixement sobre l'objectiu de les trobades, oferir als clients. Aquest llibre planteja una visió i camí clar perquè els executius de qualsevol empresa que fan ofertes a altres empreses o ofertes sofisticades deixin d'improvisar el que diuen en les seves reunions i pugui preparar-les de manera disciplinada per tenir reunions més efectives.

Fer servir narratives comercials (pitchs) és una eina fonamental per a qualsevol executiu. La narrativa és la clau per a l'èxit o el fracàs del negoci. Un bon pitch no només pot aconseguir aquest contracte d'un client important, sinó que fins i tot la inversió que es requereix per escalar el projecte.

La presentació anirà a càrrec d'Héctor Sepúlveda Velásquez, creador i Head Coach de POWER PITCH METHOD, un sistema per a crear Relats Comercials per a diferents tipus de productes, serveis o projectes.

En el seu primer llibre titulat Power Pitch Method (2013) barreja la seva expertesa com a productor teatral i dramaturg, amb l'exigent món de presentar ofertes en el menor temps possible, conegut popularment com "elevator pitch" i planteja les bases d'aquest mètode.

Avui, assessora empreses de diferents mides construint els relats comercials que els executius usen a l'atendre als seus clients. També col·labora amb organitzacions dedicades a potenciar innovació, ciència aplicada i strart ups, per facilitar l'arribada a mercat de noves solucions.

Dicta classes, xerrades i tallers en diferents postgraus vinculats a facultats de Negocis i Enginyeria, en universitats com Universitat Adolfo Ibáñez, Universitat de al Desenvolupament, Universitat Catòlica de Xile, Universitat de Girona, entre d'altres.

Soci fundador de Sepulveda Partners.
Dates: Dilluns, 20 de setembre de 2021
Horari: A les 18.30 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Narratives de propostes de Valor

Descripció:
Narratives de propostes de Valor