Transició energètica a la indústria. Automatització de la demanda d'energia

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: La transició energètica cap a una economia productiva competitiva requereix una flexibilització i transformació de l'ús de l'energia.

La digitalització de les empreses productives es una condició necessària per assolir els objectius d'una producció neta, competitiva i sostenible deslligada del malbaratament de recursos.

Per aquest motiu les Comissions d'Energia i de Societat Digital han creat un GT sobre la digitalització de l'energia, en que un dels temes que vol debatre es la digitalització de les empreses productives en el seu ús de l'energia.

Països com la República Federal Alemanya estan dedicant importants fonts d'investigació dins del programa Kopernikus, des de l'any 2018; promovent l'adaptació del teixit industrial a aquest nou entorn d'energia que pot ser mes fluctuant. Per altra banda la Unió Europea des del programa Horizon 2020 també s'han establert propostes en aquesta línia en diferents programes de treball. A Espanya s'han generalitzat les tarifes de 6 períodes, que son una senyal que cal adaptar la demanda energètica a l'oferta.

Schneider Electric va presentar, a la seva trobada mundial Innovation Summit l' Octubre de 2019 al Fòrum de Barcelona, la seva estratègia d'innovació i la seva aposta per la digitalització del sector elèctric i industrial.

La cpnferència anirà a càrrec de Jordi Garcia, Power Products VP Spain.

La conferència es farà a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits i abans de la conferència us enviarem l'enllaç.
Dates: Dimarts, 26 de maig de 2020
Horari: A les 18 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Sr. Jordi García
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Transició energètica a la indústria. Automatització de la demanda d'energia

Descripció:
Transició energètica a la indústria. Automatització de la demanda d'energia