Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

-Jordi Suñol, Director d'INTERNATIONAL JAZZ PRODUCTIONS.

Avui ens parlarà un company d'estudis a l'ETSEIB i que també va estudiar a l'ESADE.

La seva vida professional s'ha desenvolupat a l'àmbit del Jazz.
A finals de la dècada dels anys seixanta, encara estudiant, va cooperar en l'organització de concerts. Va tenir el privilegi de treballar, dins del Hot Club de Barcelona, amb músics històrics com Duke Ellington, Oscar Peterson, Ella Fitzgerald, Count Basie i BB King, entre altres. També va poder aprendre del treball de productors llegendaris com Norman Granz i George Wein.

Va començar a organitzar els seus primers concerts i festivals a Espanya, durant els anys setanta. A començaments dels vuitanta va crear la seva pròpia empresa, JAZZ PRODUCTIONS, per produir concerts i gires europees de músics de jazz com Stéphane Grapelli, Clark Terry, Harry Edison, Phil Woods, Benny Golson, Johnny Griffin, Tommy Flanagan, Ray Brown, Hank Jones ó Tete Montoliu, entre altres. També va presentar a nous talents com Roy Hargrove, Benny Green, Terell Stafford, Harry Allen, Diana Krall, Eric Reed i molts altres.

Ha creat diversos projectes com JAM SESSION- Jazz at the Philharmonic revisited (una versió contemporània dels concerts produïts per Norman Granz), THE TRUMPET SUMMIT BAND (reunint al mateix escenari trompetistes de diferents generacions com Clark Terry, Lew Soloff, Randy Brecker, Tom Harrell i Nicholas Payton), AN EVENING WITH TWO PIANOS (originalment amb Tommy Flanagan i Hank Jones i, més endavant, amb Kenny Barron, Benny Green, Cyrus Chestnut i Eric Reed, entre altres) i THE GUITAR CONERENCE (amb Chuck Loeb, Mark Whitfield, Ulf Wakenius, Larry Coryell, Christian Escoudé i altres),

Aquest any, i com iniciativa de la nostra Comissió de Cultura, ha començat a organitzar un cicle anual de jazz per els EIC.
Dates: Dimarts, 8 d'octubre de 2019
Horari: A les 11.00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.