Visita tècnica al magatzem d'e-commerce d'IKEA

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: L'empresa sueca, líder mundial al mercat del moble i articles per el parament de la llar, té els dos magatzems principals a Catalunya a la localitat de Valls.

Des d'un dels quals distribueix productes a les botigues IKEA a Espanya (incloses les illes), Portugal i el Marroc. El centre gestiona unes 9.500 referències.

Des de l'altre magatzem gestiona la venda on-line per Espanya, Portugal.

Tenen una capacitat d'emmagatzematge de 355.000 places de palet entre els dos Centres de Distribució (DC's 417 i 487) de 120.000 m2 i 66.000 m2 respectivament.

La tecnologia d'emmagatzematge inclou prestatgeries convencionals, magatzem automàtic (SILO) i magatzem de passadís molt estret (VNA).

Les operacions de manutenció i manipulació estan subcontractades a un 3PL amb un volum anual de 2,5 milions de m3.

Places limitades a 25 i per a associats/col·legiats i membres de la Subcomissió de Logística.

És probable que es munti un autocar des de Barcelona, si des de l'àrea hi ha més de 15 inscrits, que ens portarà a Valls.

Associats/Col·legiats de la DEMARCACIÓ DE TARRAGONA: si t'interessa anar amb autocar, posa't en contacte amb la teva demarcació.

El cost estaria al voltant de 20 euros per persona, depenent dels assistents que s'hauran d'abonar al pujar a l'autocar. Si no és així, cadascú anirà pel seu compte. Cal indicar a la butlleta, posar al costat del nom BUS SÍ o BUS NO, si està interessat en anar amb autocar.

S'haurà de presentar el DNI.

La durada total de la visita serà d'unes 2 h.
Dates: Divendres, 17 de maig de 2019
Horari: A les 8:45 hores a la Plaça de Tetuan, 40, si es va en autocar des de Barcelona.

La visita començarà a les 10:30h a IKEA. Carrer Blanquers, 71, 43800 Valls
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.